Vad är Handelsgillet

Handelsgillet i Helsingfors r.f. har verkat sedan år 1857 och är därmed landets äldsta herrklubb. Den allmännyttiga föreningen har drygt 1 000 medlemmar och bedriver en mångfasetterad verksamhet. Till torsdagarnas Gilleaftnar kommer ofta mer än 100 gillebröder. I Gillets klubbar kan man idka flera hobbyer.

Läs mera

     

 

     

Sommarminnen från Gillets exkursion till Lovisa: Kapellet och Sarvsalö,  juni 2014

Aktuellt

Gillet gästas av Ole Norrback 23.10 - boka en plats!

Vi väntar oss många deltagare i Gilleafton, så försäkra dig om en plats vid middagsbordet i Donatorn genom att anmäla intresse.Läs mera »

FULLBOKAD! Mamma Mia biljetterna hade strykande åtgång

Gillet ser Mamma Mia på Svenska teatern den 10 februari 2015. Läs mera »

FULLBOKAD! Aili Ikonen & Tribute to Ella Fitzgerald

Måndagen den 13 oktober 2014 kl 18 ordnar Jazzgillarna sin traditionella avec- kväll med levande jazz, som är öppen för alla Gillebröder. Välkomna!Läs mera »

Gilleafton 11 september klockan 17.30

Hösten inleds med Folktinget och en presentation av kampanjen "Våga svenska" av verksamhetsledare Markus Österlund.Läs mera »

Sommaraktuellt

Kansliet är bemannat igen efter sommarpausen.Läs mera »

Man ryms ännu med på höstens kräftskiva...

...men anmäl dig snabbt! Vi har ett tiotal platser kvar. Torsdagen den 28.8 klockan 18 går årets stora kräftfest av stapeln. Anmäl dig avec till annika@handelsgillet.fi Läs mera »

Exkursion (avec) till Kapellet i Lovisa och konstparken på Sarvsalö

Den 12 juni gör Handelsgillet en utflykt till restaurang Kapellet i Lovisa, där vi först äter lunch, och efter det besöker vi Sarvsalö och Chaim "Poju" Zabludowicz omtalade konstutställning "Zabludowicz Collection".Läs mera »

Ordna möten och fester hos oss

Handelsgillets lokaliteter är också ett finlandssvenskt mötescentrum. Här kan finlandssvenska föreningar avgiftsfritt hålla möten med tillgång till restaurangservice. Bekanta dig med våra lokaliteter.

Här kan du även göra en offertförfrågan direkt till restaurang Cantina West.